Oxrullader med bacon och sparris


Igår blev det oxrullader till middag. Till det hade vi en gräddsås, kokt potatis och haricot verts. 

- Lövbiff 
- Bacon
- Dijonsenap 
- Sparris
- Svartpeppar 
- Matlagningsgrädde 
- Oxfond
- Maizena 

Börja med att bre lite dijonsenap på varje lövbiff och krydda med lite svartpeppar. Lägg på en skiva bacon och en bit sparris. Rulla ihop och fäst med en tandpetare. 

Stek rulladerna i en traktörpanna så att de får fin färg. Häll sedan i matlagningsgrädde, lite extra dijonsenap och oxfond. Smaka av och red med Maizena. Låt koka ihop ett tag så att alla ingredienser i rulladerna blir tillagade. 

Till oxrulladerna kokade vi potatis och blancherade haricot verts. Tyvärr skar sig vår sås och jag lyckades inte rädda den så den ser inte så kul ut. Däremot var den god, så det var ju bra det i alla fall. 
1
Anonym

Gott värre!