Tomatpasta med serrano och parmesan


Med lite rester från en trevlig kväll kan man laga god middag. Här var det serranoskinka och god parmesanost som gällde. I pastan hade jag:

- Tomatpuré 
- Matlagningsgrädde 
- Salt
- Svartpeppar
- Parmesanost
- Serranoskinka 

Medan jag kokade pastan så värmde jag lite matlagningsgrädde i en kastrull och hade ned en ganska stor klick tomatpuré. För att smaksätta kryddade jag med salt, svartpeppar från kvarn och en hel del riven parmesanost. 

När pastan var klar blandade jag ned såsen bland spagettin och rörde tills allt blandats. Jag hade inte mycket sås utan endast så att det räckte till att täcka pastan med ett tunnt lager. Upp med pastan som nu smakar tomat och parmesan på tallriken, toppa med mer riven parmesan, svartpeppar från kvarn och några skivor god serranoskinka. 

God rätt och ett bra sätt att ta hand om lite rester!