Lövbiff med dijonsenap och kapris

Gårdagens middag var en riktig hit för mig och C. Båda är svaga för salta smaker och för dijonsenap, så en lövbiff fylld med dijonsenap och kapris var guld. Vi saltade, pepprade och bredde på ganska bra med senap. Sen fyllde vi ordentligt med hackad kapris, vek ihop lövbiffen och stekte på. Resultatet blev en väldigt smakrik men fortfarande riktigt saftig kötträtt. Lite likt råbiff i smakerna med dijonsenapen och kaprisen.

 
Till lövbiffen hade vi en ljummen potatissallad med sockerärtor. I salladen finns:
  • Färskpotatis
  • Charlottenlök
  • Strimlade sockerärtor
  • Hackad gräslök
  • Grädde
  • Dijonsenap
  • Socker
  • Ättiksprit
  • Salt
  • Vitpeppar
Mumma!
1
Anonym

Ska provas! Ser väldigt smarrigt ut:)